Wednesday, 7 December 2011

Hard Rock Hotel Penang memang ROCK cont.

Masa tidak pernah mengizinkan untuk aku berbelog. Sentiasa saja mencemburui aku. Bukan aku buat apa pon dengan belog ni. Hanya mencoret cebisan kisah-kisah hidup aku.


LOL.. Entri kali ni, adalah kontinuiti entri lepas. Secara keseluruhannya, percutian kali ini sangat best. Berbaloi la orang kata, sekali sekala keluar duit. Hari kedua kat HRH ni kitorang spend dengan aktiviti pantai dan bermain polo air. Best la sebab orang kat sini semuanya friendly. 

 Malamnye plak, macam biasa la kitorang lepak, dengar live band, maen pool dan join the intimate foam party for the 1st time.
 
Ade style macam professional player tak?
ape tu? takutnye! lolz
Hitam itu seksi.. lolz
Me and adam..
 
Dalam-dalam bercuti ini, sempat gak aku follow kakak aku p wedding kak Faezah Elai. Dorang buat kat Markas tentera weyh. Simple and nice.
 

 
Hope korang enjoy. kalau ade plan nak pergi cuti, try la pergi Hard Rock Hotel Penang. =)
Do not underestimate yourself. Remember, without your presence, someone else's life won't be complete.
Enjoy every moments with your family. =)
 

No comments:

Post a Comment