Friday, 26 August 2011

Percubaan Pertama



Hi. Salam semua. So, ni entri pertama aku kat sini. I'm speechless and wordless. Tak tahu ape nak tulis ape. Nervous and excited pon ade gak. 


*btw, picture kat atas tu la picture aku. 


So, untuk entri pertama ni, aku nak share serba sedikit sebab aku berblog ni:

1. MENGISI MASA LAPANG: Memandangkan sekarang ni adalah waktu cuti raya, so aku rase dengan berblogging ni dapat la mengisi masa cuti aku. Tapi lepas naik semester nanti aku pon tak pasti sama ada aku punya masa untuk berblogging ni. Tapi insyaAllah akan diusahakan masanya.



2. BERKONGSI : Aku bukan la dah hidup lama sangat, tapi aku rasa  ada la serba sedikit "benda"  yang aku nak kongsikan nanti dengan semua. So, korang semua kena follow la blog aku nanti. 




3. BUAT DUIT: Kalau setakat nak mengharap pada JPA dan "FAMA@fathermother" untuk terus hidup kat KL ni mana lah cukupkan. So, bile aku dengar ada kawan dapat buat RM2-3K setiap bulan hanya dengan berblog ni aku pun nak juga cuba nasib. Orang kata, untung sabut timbul, untung batu tenggelam. So, jom la kita berdoa moga-moga aku lah sabut itu.





Aku rasa cukuplah sampai di sini sahaja "percubaan pertama" aku untuk entri ni bersempena pembukaan blog aku. Harap korang semua enjoy. 



Hidup terlalu singkat untuk bimbang mengenai perkara-perkara kecil. Nikmati apa yang anda ada hari ini, tidak apa yang anda mungkin akan mendapat esok.






3 comments:

  1. Assalamualaikum

    selamat berbloging^^

    ReplyDelete
  2. tenkiu atas sokongan korang.. kalau sudi, follow la aku yerk.. haha.. =)

    ReplyDelete